Vezetőkiválasztás, képzés, szervezetfejlesztés. A Simonyi & Tóth Személyzeti Tanácsadó Iroda hivatalos Blogja

HR Bonbon

Az AIMS International nemzetközi közösségének éves találkozója

2022. június 24. - Simonyi_és_Tóth_AIMS

j0701.JPG

 

 

 

 

 

Simonyi Judit ügyvezető igazgató beszámolója

Az AIMS INTERNATIONAL 2022. június 14-18. között Madridban tartotta éves közgyűlését, amelynek keretében megünnepeltük a megalakulás 30. évfordulóját.

5 kontinens több mint 50 országából több mint 90 résztvevő személyesen ünnepelte az évfordulót és egyeztetett a következő időszak stratégiai céljairól. A SIMONYI és TÓTH Kft. 1997 óta tagja az AIMS INTERNATIONAL nemzetközi Executive Search szervezetnek, 2005 óta pedig az AIMS Magyarország Kft. kivitelezi  a nemzetközi projekteket.

kep1.jpg

Carlos ORDAS és Roger CATER mint alapítók továbbra is vezetik országuk AIMS irodáját. Rolf HEEB, Pierangelo FAVERO mint ex-elnökök nagyban hozzájárultak az AIMS sikereihez, Simonyi Judit volt az EMEA régió VP -je 2009-15 között.

Munkánkban egyre inkább előtérbe kerül a regionális és nemzetközi együttműködés. A régióban Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Romániában, Ukrajnában, Bulgáriában, Albániában országukban meghatározó partnerirodák működnek.

kep2.jpg

A képen balról jobbra: Maria Shishkova (Bulgária), Dan Badiu (Románia), Alexandra Marola (Románia), Natalia Woszczerowicz (Lengyelország), Malgorzata Tylec-Gusakov (Lengyelország) és Simonyi Judit

A tehetségek, a kiemelkedő képességű vezetők iránti igény folyamatos növekedése a munkánk iránti igényt is növeli. Folyamatosan fejlesztjük módszereinket és eszközeinket mind a keresés mint a vezetőfejlesztés területén.

Köszönjük Megbízóinknak és jelöltjeinknek a sok sikeres és közös munkát!

A bejegyzés trackback címe:

https://hrbonbon.blog.hu/api/trackback/id/tr3417865693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
.header-full-width {min-width: 990px;}